Minden, ami Apple

Az Apple Premium Resellerek bármilyen Apple termékkel vagy szoftverrel kapcsolatos kérdésben segíteni tudnak – milyen legyen a következő Maced, iPaded vagy iPodod, tanácsot adnak a vásárlás során és segítenek a használat első lépéseinél. Az Apple Premium Reseller üzletekben az összes Mac, iPad és iPod modell elérhető – plusz rengeteg kiegészítő –, így egy helyen megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet.

Kiegészítők garmadája

Akár egy laptop-táskát keresel, akár egy Smart Cover-t az iPadedhez, vagy egy okosórát a fitneszcéljaidhoz, az Apple Premium Rellereknél biztosan találsz kedvedre való Mac, iPhone és iPad kiegészítőt. Az Apple által tartott oktatáson az értékesítők hatalmas tudásra tesznek szert, így segítenek megtalálni a Neked legmegfelelőbb kiegészítőt.

Próbáld ki!

Egy Apple Premium Reseller üzlet a kegalkalmasabb hely arra, hogy kipróbáld a legújabb Macet, iPadet vagy iPhone-t. Ha pedig jobban belemélyednél az Apple világába, díjmentes oktatásainkkal erre is lehetőséget biztosítunk.

Diákkedvezmény

Jó dolog egyetemistának lenni. A technológia gyors fejlődése sokkal izgalmasabbá és sokszínűbbé teszi a tanulást. Az Apple Premium Resellereknél minden felsőoktatásbeli diáknak és tanárnak, illetve oktatási intézménynek kedvezmény jár.

Díjmentes újrahasznosítás

Minden Apple Premium Reseller vállal újrahasznosítást ingyenesen. Bármilyen Apple számítógépet, kijelzőt, iPadet vagy iPhone-t vásárolsz Apple Premium Resellernél, behozhatod a régi eszközödet, és környezetbarát módon megsemmisítjük.